top of page

ONS WINKELBELEID

Omdat we het belangrijk vinden

Wij geloven dat eerlijkheid het beste beleid is in de hedendaagse winkelmarkt. Daarom hebben we het meest genereuze, eerlijke en transparante winkelbeleid voor onze klanten ontworpen. Lees de volgende onderdelen goed door voor meer informatie over hoe we producten verzenden of ruilen, of hoe we je persoonsgegevens beveiligen. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

242896873_597579431415102_6627547992483906742_n.jpg

VERZENDBELEID

Wat je moet weten

Al onze pakketten worden verzonden via DPD met uitgebreide aflevermogelijkheden. Je ontvangt op de dag voor de bezorging een e-mail waarmee je het bezorgmoment kan aanpassen. Dit is meestal in de avonduren. Vervolgens ontvang je op de dag van bezorging een e-mail met een tijdvak van twee uur waarin DPD het aflevert.

Bestel je vanuit het buitenland, kijk dan hier voor de levertijd en verzendkosten.

Ben je op het eerste bezorg moment niet thuis? Dan brengt DPD het naar het dichtstbijzijnde DPD afhaalpunt. Uiteraard geldt dit alleen voor producten die op het moment van bestellen op voorraad zijn.

Voor meer informatie over aangepaste postbezorging door DPD tijdens feestdagen verwijzen we naar de website van DPD. 

RETOURNEREN EN TERUGBETALINGEN

Hoe het werkt

Retourneren

Eenvoudig retourneren

Voor het ruilen en retourneren van je bestellingen worden bij Genicci geen verzendkosten in rekening gebracht. Uitzondering hierop is wanneer je meerdere artikelen bestelt, en besluit 1 artikel onder de Euro 50,- te houden. In dat geval rekenen wij Euro 4,95 verzendkosten. Dit zullen wij verrekenen met het te crediteren bedrag.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Het retourneren van je bestelling kan eenvoudig en snel. Klik op onderstaande knop 'retour aanmelden' en meld je retour aan. Hou hiervoor je postcode en track en trace code bij de hand.

Ruilprocedure

Wij adviseren je om voor het artikel dat je wil ontvangen een nieuwe bestelling te plaatsen. Op deze manier heb je het artikel zo snel mogelijk in huis. Op deze manier kun je zo snel mogelijk genieten van de door jouw bestelde producten.

Levering

Wij leveren bestellingen via de Nederlandse site op dit moment uitsluitend in Nederland en België

ONS PRIVACYBELEID

Jouw gegevens zijn veilig

Privacy- en Cookieverklaring

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt.

Geniccileather.com acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij houden ons daarbij aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

 • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;

 • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;

 • u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;

 • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;

 • uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Geniccileather.com is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel Geniccileatherworks BV. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.
Als u vragen heeft of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met
Geniccileather.com

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, ip-adres, factuuradres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U hebt de volgende rechten:

 • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen 

 • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

 • het laten corrigeren van fouten

 • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

 • intrekken van toestemming

 • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

bottom of page