top of page

ONS WINKELBELEID

Wij geloven dat eerlijkheid het beste beleid is in de hedendaagse winkelmarkt. Daarom hebben we het meest genereuze, eerlijke en transparante winkelbeleid voor onze klanten ontworpen. Lees de volgende onderdelen goed door voor meer informatie over hoe we producten verzenden of ruilen, of hoe we je persoonsgegevens beveiligen. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

242896873_597579431415102_6627547992483906742_n.jpg

VERZENDBELEID

Wat je moet weten

"Wij versturen al onze pakketten via DPD, met diverse opties voor levering. Je ontvangt een e-mail op de dag vóór de bezorging, waarin je het bezorgmoment kunt aanpassen - meestal 's avonds. Op de bezorgdag zelf ontvang je een e-mail met een tijdvak van twee uur waarin DPD het pakket zal afleveren.

Als je vanuit het buitenland bestelt, kun je hier de levertijd en verzendkosten bekijken.

Ben je niet thuis bij de eerste bezorgpoging? DPD zal het pakket naar het dichtstbijzijnde DPD afhaalpunt brengen. Deze regeling geldt uiteraard alleen voor producten die op het moment van bestellen op voorraad zijn.

Voor meer informatie over speciale postbezorging tijdens feestdagen door DPD, kun je terecht op de website van DPD. Op dit moment bezorgen wij bestellingen via onze Nederlandse website alleen binnen Nederland en België."

RETOURNEREN EN TERUGBETALINGEN

Hoe het werkt

Retourneren

Bij Genicci worden er geen retourverzendkosten in rekening gebracht voor het retourneren of ruilen van je bestelling. Een uitzondering geldt als je meerdere artikelen bestelt en ervoor kiest om slechts één artikel onder de €50 te houden. In dat geval worden er €4,95 verzendkosten in rekening gebracht, die worden verrekend met het te crediteren bedrag.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, de aankoop te annuleren. Deze periode verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product fysiek in handen krijgt.

Het retourneren van je bestelling is eenvoudig en snel. Klik op de knop 'Retour aanmelden' hieronder om je retour aan te melden. Zorg ervoor dat je je postcode en track en trace code bij de hand hebt.

Ruilprocedure

"Voor een snelle ontvangst van het gewenste artikel, raden we aan om een nieuwe bestelling te plaatsen. Hierdoor heb je het product zo snel mogelijk thuis. Op deze manier kun je snel genieten van je aankoop."

ONS PRIVACYBELEID

Jouw gegevens zijn veilig

Privacy- en Cookieverklaring

"Bij Geniccileather.com hechten we veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. We verwerken deze gegevens zorgvuldig en volgens privacywetgeving. Dit betekent:

 • We verduidelijken waarom we persoonsgegevens verzamelen, zoals in deze privacyverklaring.

 • We beperken ons tot de nodige gegevens voor legitieme doelen.

 • Bij vereiste toestemming vragen we expliciet om goedkeuring voor verwerking.

 • We nemen passende beveiligingsmaatregelen en eisen hetzelfde van partijen die gegevens namens ons verwerken.

 • U heeft het recht uw gegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.

Geniccileather.com is verantwoordelijk voor gegevensverwerking binnen de webwinkel Geniccileatherworks BV. Voor vragen kunt u contact opnemen."

Wijzigingen in deze privacyverklaring

"Wij behouden het recht om veranderingen aan te brengen in deze privacyverklaring. We raden aan om deze verklaring regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van wijzigingen. Indien nodig, zullen we wijzigingen apart aankondigen.

Inzien, wijzigen en verwijderen van gegevens Als u vragen heeft over welke persoonsgegevens wij van u hebben of als u uw gegevens wilt inzien, wijzigen, corrigeren of verwijderen, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. U heeft de volgende rechten:

 • Uitleg over de persoonsgegevens die we hebben en hoe we ze gebruiken.

 • Toegang tot de precieze persoonsgegevens die we van u hebben.

 • Correctie van eventuele fouten.

 • Verwijdering van verouderde persoonsgegevens.

 • Intrekking van eerder verleende toestemming.

 • Bezwaar maken tegen specifiek gebruik.

Zorg er altijd voor dat u duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we de juiste gegevens aanpassen of verwijderen."

bottom of page